Iznajmio je sobu mladom bračnom paru, ali se GORKO POKAJAO: Kada su otišli, istog trenutka je zvao POLICIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznajmio je sobu mladom bračnom paru, ali se GORKO POKAJAO: Kada su otišli, istog trenutka je zvao POLICIJU (FOTO)

Kris Sajeg iznajmio je sobu preko "Er bi-en-bija" (Airbnb) jednom mladom bračnom paru, ali šteta koju su mu napravili veća je od novca koji je zaradio.

Naime, Sajeg je sobu u svojoj kući u Olatu u Kanzasu, iznajmio 29-godišnjoj Rebeki Sing i Džozepu Kranu (23). Stan su uzeli za dvodnevni boravak, ali tokom tih 48 sati napravili su takav haos da je vlasnik morao da zove policiju.

Naime, Rebeka i Džozep su se u sobi prvo drogirali, a potom razbacili sve po podu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odeća i šminka bili su rasuti svuda, čak zaboli su dva noža u zid. Takođe, na posteljini je bilo ispljuvane krvi.

Kris, koji je objavio fotografije sobe na društvenim mrežama, kaže da šteta iznosi na hiljade dolara, koliko je koštalo da sve očisti i vrati u prvobitno stanje. Pre nego što je počeo sa čišćenjem sobe, Kris je pozvao policiju. Oni su zaplenili pribor za drogu koji je par ostavio za sobom, a potom su Rebeka i Džozep uhapšeni. Optuženi su za posedovanje metatona i kokaina.

Vlasnik sobe, koji kaže da je svoju priču objavio kao upozorenje drugim potencijalnim domaćinima, rekao je da će nastaviti da sarađuje sa "Er bi-en-bijem" ako mu kompanija pomogne da dobije "pravi sistem bezbednosti koji mu je potreban da se oseća ugodno".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.