Izmenjene trase nekih autobuskih i tramvajskih linija

Izvor: Blic, 25.Avg.2011, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmenjene trase nekih autobuskih i tramvajskih linija

Zbog radova na Mostarskoj petlji autobusi na linijama 23, 37, 58, 74 i 94 saobraćaju u smeru ka Novom Beogradu pored zgrade Hitne pomoći, izjavio je jutros glavni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Mića Dautović

Autobusi na tim linijama zbog radova saobraćaće tom trasom do 28. avgusta, najavio je Dautović i precizirao da je na ulicama 1.025 vozila javnog gradskog prevoza od kojih 85 tramvaja, 76 trolejbusa i 864 autobusa.

Tramvajske linije 2, 12l >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i 9 od danas će zbog radova na trgu Slavija saobraćati izmenjeno, a 10 i 14 se ukidaju, saopšteno je iz GSP "Beograd".

Zbog radova na zameni tramvajskih skretnica na Slaviji do četvrtka, 1. septembra tramvaji sa linija 2 i 12I saobraćaće delimično izmenjom trasom - Nemanjinom i Resavskom do Bulevara kralja Aleksandra.

Linija 9 saobraćaće na relaciji Blok 45 - Tašmajdan i nosiće oznaku 9L, tramvaji 10 i 14 neće saobraćati, dok će linije 2 i 6 biti pojačane.

Na izmenjenim delovima trase, tramvaji će koristiti postojeća stajališta.

Za vreme radova bihe uspostavljena autobuska linija 9A od Banjica 2 do Glavne železničke stanice.

Autobusi na toj liniji saobraćaće od Banjice 2, Paunovom, Baštovanskom, Bebelovom, Ulicom vojvode Stepe, bulevarom Oslobodjenja, preko Slavije, Nemanjine, Balkanske, Gavrila Principa, Mihaila Bogićevića i Savskog trga do Glavne železnička stanica.

Povezane vesti: Večeras se zatvara Gazela, sutra uveče Pančevački most

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.