Izmene režima linija JGP-a zbog radova u Batajnici

Izvor: Blic, 12.Jun.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmene režima linija JGP-a zbog radova u Batajnici

Danas počinju radovi JKP „Beograd-put” redovnog održavanja u Ulici vojvode Nikole Stanjevića, od Kralja Radoslava do Matrozove, u Batajnici koji će trajati do 12. jula.

Na linijama JGS-a čije se trase pružaju Ulicom vojvode Nikole Stanjevića biće izmenjen režim tako što će vozila sa linija 702 i 703 će u smeru ka Batajnici, na delu od raskrsnice ulica Carice Jelene i Matrozove do terminusa „Batajnica” (Železnička stanica), saobraćati Matrozovom ulicom, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u suprotnom smeru vozila neće menjati trasu.

Vozila sa linije 700 će u smeru ka terminusu „Batajnica” (Železnička stanica), na delu od raskrsnice ulica Maksima Brankovića i Majora Zorana Radosavljevića do terminusa „Batajnica” (Železnička stanica), saobraćati sledećim ulicama Majora Zorana Radosavljevića, Carice Jelene i Matrozovom, a u povratku vozila neće menjati trasu.

Vozila sa linije broj 700 će korekciju vremena vršiti na terminusu „Batajnica” (terminus linije broj 706).

Vozila sa linija broj 700, 702 i 703 će u terminusu „Batajnica” (Železnička stanica) koristiti postojeće polazno stajalište. Pristup stajalištu će se obavljati preko alternativnog ulaza u terminus (drugi ulaz u terminus iz Matrozove ulice gledano iz pravca Uulice carice Jelene ka Železničkoj stanici – Batajnica).

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JGS-a.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.