Izmena saobraćaja na tramvajskim linijama 2,7, 9 i 13

Izvor: Blic, 29.Maj.2010, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena saobraćaja na tramvajskim linijama 2,7, 9 i 13

Zbog radova u Karađorđevoj ulici, izmenjen je režim saobraćaja na tramvajskim linijama 2, 7, 9 i 13 i ta izmena biće na snazi do ponedeljka, 7. juna, potvrdio je jutros Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Slobodan Vučenović.

Tramvaji sa linije 2 saobraćaće na relaciji Pristanište - Dorćol - Vukov spomenik - Tašmajdan - Gospodarska mehana, a tramvaji na liniji 7 saobraćaće na relaciji Omladinski stadion - Dorćol - Novi Beograd (Blok >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 45).

Tramvaji koji nose oznaku 9 saobraćaće na relaciji Banjica - Gospodarska mehana, a tramvaji na liniji 13 kretaće se od Banovog brda do Tašmajdana.

Redovna linija 7L neće raditi, dok će tramvaji na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta.

Vučenović je objasnio da se od jutros izvode radovi u Karađorđevoj ulici na rekonstrukciji tramvajskog koloseka u delu od Autobuske do Železničke stanice.

Vučenović je rekao da zbog završetka radova u Borči autobusi na liniji 95 od juče ponovo saobraćaju kroz to naselje redovnom trasom.

On je naveo da se jutros dogodio zastoj trolejbusa na liniji 21 od 04.50 do 05.30 sati, koji je izazvan kvarom trolejbusa u Misirbijevoj ulici, ali da je potom saobraćaj normalizovan.

Na beogradske ulice jutros je izašlo 1.336 vozila gradskog prevoza, koliko je bilo u saobraćaju i proteklih radnih dana, kazao je Vučenović.

Na ulicama su 132 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.107 autobusa, precizirao je dežurni dispečer GSP-a.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.