Izmena režima saobraćaja od petlje Zmaj do petlje Nacional

Izvor: Blic, 29.Jan.2013, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena režima saobraćaja od petlje "Zmaj" do petlje "Nacional"

Zbog uređenja putnog zemljišta na delu državnog puta (auto-put E-75), na deonici od petlje "Zmaj" do petlje "Nacional", danas do 16 sati i sutra od 7 do 12 časova biće izmenjen režim saobraćaja u smeru od Šida ka Beogradu, saopšteno je iz JP "Putevi Srbije".

Takođe, od srede, 30. januara, pa do ponedeljka, 4. februara, radiće se od 12 do 16 časova, a svakog neradnog dana od 7 do 16 časova, u smeru Beograd - Šid.

Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << srednja (vozna) i desna (zaustavna) saobraćajna traka, te će se saobraćaj odvijati levom (preticajnom) trakom.

Radovi će biti adekvatno obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom sa signalnim prikolicama.

Iz "Puteva Srbije" apeluju na vozače da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i brzinu kretanja prilagode uslovima na putu.

Povezane vesti: Izmena režima saobraćaja od petlje „Zmaj” do petlje „Nacional” Izmena režima saobraćaja zbog radova u Ulici Jurija Gagarina Izmena trase tramvajskih linija 5, 6, 7 i 14 Obustava saobraćaja od raskrsnice sa Ugrinovcima do raskrsnice za Busije Deo Makedonske ulice zatvoren za saobraćaj do ponedeljka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmene saobraćaja od petlje Zmaj do petlje Nacional

Izvor: Kurir, 29.Jan.2013

BEOGRAD - Preduzeće Putevi Srbije saopštilo je da će zbog radova na uređenju putnog zemljišta, na deonici od petlje Zmaj do petlje Nacional biti izmenjen saobraćaj u smeru od Šida ka Beogradu, i to danas od 7 do 16 sati i sutra od 7 do 12 sati...U periodu od 30. januara do 4. februara radovi će...

Nastavak na Kurir...

Izmena saobraćaja na autoputu

Izvor: Studio B, 30.Jan.2013, 10:20

Zbog uređenja puta na deonici od petlje „Zmaj" do petlje „Nacional", od jutros je do podneva izmenjen saobraćaj u smeru ka Beogradu. ..Do ponedeljka 4. februara radnim danima od 12 do 16 sati, i neradnim danima od 7 do 16 sati radiće se i u suprotnom smeru. Tokom radova za saobraćaj će biti...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.