Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2023, 15:56

Izmena režima saobraćaja na Trgu Komenskog i u Školskoj ulici od 29. maja do 7. jula

Na Trgu Komenskog i u Školskoj ulici radiće se na rekonstrukciji vrelovoda po fazama. Prva faza podrazumeva privremenu zabranu odvijanja saobraćaja u delu Školske ulice, od br. 1 do Trga Komenskog, kao i u delu Trga Komenskog, neparna strana i parna strana ispred kućnih brojeva 6, 8 i 10. U okviru prve faze određuje se i izmena režima saobraćaja na trotoaru na Bulevaru oslobođenja ispred kućnog broja 78.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmene režima saobraćaja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Maj.2023

NOVI SAD – Obaveštavamo sugrađane da će u narednom periodu u nekim delovima Grada doći do izmena režima saobraćaja. Na Trgu Komenskog i u Školskoj ulici vršiće se radovi na rekonstrukciji vrelovoda koji će se odvijati po fazama. Prva faza podrazumeva privremenu zabranu odvijanja saobraćaja...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.