Izmena režima gradskog prevoza zbog radova u Bulevaru kralja Aleksandra

Izvor: Blic, 17.Mar.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena režima gradskog prevoza zbog radova u Bulevaru kralja Aleksandra

Zbog zamene tramvajskog koloseka na raskrsnici Bulvara kralja Aleksandra i Ulice Desanke Maksimović od nedelje, 18. marta, u ponoć do ponedeljka, 19. marta, do 3.30 sati biće izmenjen režim rada tramvajskih linija 6 i 7, kao i autobuske linije broj 24, najavljeno je iz Direkcije za javni prevoz.

U nedelju tramvaji sa linija 6 i 7 i autobusi sa linije broj 24 će saobraćati sledećim trasama: tramvaji sa linije 6 će saobraćati na relaciji Ustanička – Omladinski stadion, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tramvaji sa linije 7 (Ustanička – Blok 45) će, u oba smera, saobraćati preko Trga Slavija i to Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom, preko Trga Slavija, Nemanjinom i dalje redovnom trasom. Autobusi sa linije 24 će, u smeru ka Dorćolu, saobraćati izmenjenom trasom: Njegoševa – Beogradska – Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom ka Dorćolu, u smeru ka Neimaru redovnom trasom.

Za vreme ovih radova, na liniji 7, umesto novih tramvaja marke „Kaf” saobraćaće zglobni tramvaji.

Ukidaju se stajališta za liniju 6: „Pravni fakultet” u oba smera i „Tašmajdan (park)” terminus, za liniju 7: „RK Beograđanka” i „Tašmajdan” u oba smera, „Pravni fakultet” u smeru ka Bloku 45.

Na izmenjenom delu trase tramvaji će koristiti postojeća stajališta tramvajskih linija.

Povezane vesti: Izmena saobraćaja zbog radova ispod „Mostarske petlje” danas i sutra

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.