Izmena Zakona o izvršenju: Ne možete ostati bez stana zbog duga od 5.000 evra

Izvor: Danas, 22.Jul.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena Zakona o izvršenju: Ne možete ostati bez stana zbog duga od 5.000 evra

Vlasnik više neće moći da ostane bez stana zbog duga manjeg od 5.000 evra, najvažnija su izmene i dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju kojima se propisuju i posebna pravila o tome ko može da bude kupac nepokretnosti iz izvršenja. Članak Izmena Zakona o izvršenju: Ne možete ostati bez stana zbog duga od 5.000 evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više nema oduzimanja stana zbog duga manjeg od 5.000 evra

Izvor: Radio 021, 22.Jul.2019

Vlasnik više neće moći da ostane bez stana zbog duga manjeg od 5.000 evra, najvažnije su izmene i dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju kojima se propisuju i posebna pravila o tome ko može da bude kupac nepokretnosti iz izvršenja...Ministarka pravde Nela Kuburović obrazlažući predložene...

Nastavak na Radio 021...

Kakav novi Statut grada Beograda predlaže vladajuća koalicija

Izvor: Danas, 22.Jul.2019

Gradska vlast, kao i u slučaju izmena zakona o glavnom gradu, ponovo donosi strateške dokumente u potaji, daleko od očiju stručne i opšte javnosti, bez dijaloga sa građanima i opozicijom. Članak Kakav novi Statut grada Beograda predlaže vladajuća koalicija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.