Izložba radova mladih vizuelnih umetnika u bioskopu „Balkan“ do 9. novembra

Izvor: Danas, 03.Nov.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba radova mladih vizuelnih umetnika u bioskopu „Balkan“ do 9. novembra

Bioskop “Balkan” sinoć je nakon više od osam godina zablistao u svom punom sjaju na svečanom otvaranju izložbe “20/20” na kojoj je veliki broj posetilaca pratio radove dvadeset mladih vizuelnih umetnik. Članak Izložba radova mladih vizuelnih umetnika u bioskopu „Balkan“ do 9. novembra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majstor „iz pera“ majstora

Izvor: Danas, 03.Nov.2018

Mikelanđelo Merizi da Karavađo (1571-1610), jedan od najuticajnijih autora u istoriji slikarstva, prvi veliki barokni slikar, a drugi veliki Mikelanđelo istorije umetnosti, motivisao je strip autora Mila Manaru da se uhvati u “koštac” sa zrelim dobom tog umetnika i proba da “oživi” njegov...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.