Izložba radova iz 2019. godine – udruženje građana Zeleni ključ

Izvor: Megafon.co, 18.Dec.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba radova iz 2019. godine – udruženje građana Zeleni ključ

Ručno izrađeni kalendari, platneni cegeri i torbice, likovni radovi sa letnjeg kampa na Vlasini… Izložba radova iz 2019. godine, koji su izrađeni u okviru projekata udruženja građana Zeleni ključ, održana je u Oficirskom domu. To je ujedno i svečano zaključenje godine za Zeleni ključ.
Foto – Petra Naumović

“Praktično smo objedinili kreativan rad… Rad sa decom i mladima da bismo ozbiljne teme približili mladima na što prijemčiviji način za njih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Da bi ih što bolje prihvatili. Mnogo je lepo raditi sa mladima, ali je i mnogo teško raditi sa mladima… Da u ovom vremenu u kome živimo možemo da ih aktiviramo i kroz ekološke teme… Ali na zanimljiv način”, kaže Olivera Milošević, predsednica udruženja građana Zeleni ključ.
Projekti Olivera Milošević – Foto – Petra Naumovićot

“Ovde je završnica omladinskog projekta Omladisnka ekomreža grada Niša. Zatim završnica projekta Eko kampa na Vlasini. Završnica projekta za zaštitu životne sredine, izrada infografika. Zatim promocija fotografija iz projekta Ekološko informativni karavan… Završnica Karavana klime koji smo ove godine radili drugu godinu za redom u saradnji sa Francuskim insitutom. Prošle godine je bio posvećen upravljanju otpadom i smanjenu klimatskih promena. Ove godine značaju obnovljivih izvora energije i uticaju na smanjenje klimatskih promena”, objašnjava Olivera.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.