Izložba klasičnih gitara u Centru za kulturu Vlada Divljan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba klasičnih gitara u Centru za kulturu "Vlada Divljan"

U Multimedijalnoj sali Centra za kulturu "Vlada Divljan", večeras u 18.00 časova biće otvorena izložba klasičnih gitara beogradskog graditelja instrumenata Miroslava Hrkalovića. 

Na otvaranju izložbe govoriće dramski umetnik Dragoslav Ilić, tom prilikom će biti izveden i kraći muzički program, a na postavci će biti prikazan izbor instrumenata ovoga graditelja izrađenih od različitih vrsta plemenitog drveta.

Uz izložene instrumente, na izložbi će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predstavljen i proces izrade koncertne gitare, a posetioci će, po dogovoru sa organizatorima, i sami moći da isprobaju Hrkalovićeve gitare.

Za sredu, 21.marta u Multimedijalnoj sali KC "Vlada Divljan" biće održano predavanje o graditeljstvu, na kojem će Miroslav Hrkalović govoriti o svojim iskustvima u izradi gitara od različitih vrsta rezonantnog drveta. Izložba traje do 24. marta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tribina, dve izložbe i muzičko-poetsko veče u ponedeljak u KCNS

Izvor: Radio 021, 18.Mar.2018, 11:48

Tribina, dve izložbe i muzičko-poetsko veče održaće se u ponedeljak, 19. marta u Kulturnom centru Novog Sada...Tribina "Geopolitika Baltika – Kaljingradska oblast danas" počeće u 18 časova u Klubu "Tribina mladih". Autor i predavač je pravnik Predrag Rajić. Više o ovom programu OVDE...Izložba...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.