Izložba fotografija Sećanje na Valtera pre otvaranja filmskog festivala u Trebinju

Izvor: Blic, 06.Avg.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba fotografija "Sećanje na Valtera" pre otvaranja filmskog festivala u Trebinju

U Trebinju sutra počinje Peti festival mediteranskog i evropskog filma na kojem će tokom sedam festivalskih dana biti prikazana 24 dugometražna i kratka filma iz zemalja bivše Jugoslavije i evro-mediteranskog regiona.

Savet festivala odlučio je da ove godine nagrade za izuzetan doprinos evro-mediteranskom filmu "Zlatni platan" budu dodeljene glumcima Ljiljani Blagojević i Igoru Galu.

Selektor i umetnički direktor festivala Peđa Milojević, rekao je da će ljubitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << filma imati priliku da pozdrave i aktere prikazanih ostvarenja, reditelje i glumce kinematografije regiona, poput Koleta Anđelovskog, Danice Maksimović, Brankice Sebastijanović, Milana Vasića, Milana Kalinića, Nemanje Ćipranića, Domagoja Mrkonjića i drugih.

Svečanom otvaranju Festivala sutra uveče na platou ispred trebinjskog Kulturnog centra prethodiće otvaranje izložbe fotografija "Sećanje na Valtera", posvećene Bati Živojinoviću.

Filmski festival u Trebinju počinje kratkim filmom "Igra", a nakon dodjele "Zlatnog platana" ovogodinjim laureatima, biće prikazan novi srpski film "Rekvijem za gospođu J".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počinje Peti filmski festival u Trebinju

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2017, 08:22

U Trebinju danas počinje Peti festival mediteranskog i evropskog filma u okviru kojeg će tokom sedam festivalskih dana biti prikazana 24 dugometražna i kratka filma iz zemalja bivše Jugoslavije i evro-mediteranskog regiona...Savjet festivala odlučio je da ove godine nagrade za izuzetan doprinos...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.