Izložba “Pod krovom Srbije” u Maloj galeriji NTV-a

Izvor: NTV.rs, 23.Dec.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba “Pod krovom Srbije” u Maloj galeriji NTV-a

U Maloj galeriji NTV-a 23. decembra biće otvorena izložba slika nastalih na Osmoj knjaževačkoj likovnoj koloniji. Koloniju “Pod krovom Srbije” tradicionalno organizuje Dom kulture u Knjaževcu, a u Maloj galeriji će se naći slike učesnika koji su na koloniji boravili između 12. i 17. avgusta 2013. godine. Među umetnicima koji su učetvovali u radu kolonije nalaze se i imena poput Agostina Berga, Miroslava Anđelkovića, Uroša Đurića, Slobodana Jovanovića, Mirjane Bobić Mojsilović >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i drugih. Izložba “Pod krovom Srbije” biće svečano otvorena u utorak u 18 sati.
A večeras u 19 sati, u Galeriji „Srbija“, otvara se tradiocionalni „Niški crtež“. Na izložbi će biti predstvaljena 93 rada osamdesetoro umetnika iz Niša regiona.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.