Izjavljujem da će vojna vežba da se nastavi

Izvor: B92, 18.Feb.2020, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izjavljujem da će vojna vežba da se nastavi"

Karakas -- Venecuela će ove godine nastaviti da održava vojne vežbe, izjavio je danas predsednik Venecuele Nikolas Maduro na sastanku sa vojnim zvaničnicima.

"Izjavljujem da će vojna vežba Bolivarski štit-2020 da se nastavi", rekao je Maduro i dodao da ta zemlja trenutno ima najjaču vojsku u svojoj istoriji.

Prvi ciklus vojne vežbe Bolivarski štit - 2020 održan je 15. i 16. februara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Venecuela nastavlja vojne vežbe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2020

Venecuela će ove godine nastaviti da održava vojne vežbe, izjavio je danas predsednik Venecuele Nikolas Maduro na sastanku sa vojnim zvaničnicima..."Izjavljujem da će vojna vežba Bolivarski štit-2020 da se nastavi", rekao je Maduro i dodao da ta zemlja trenutno ima najjaču vojsku u svojoj istoriji...Prvi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.