Izgorjela dva automobila u Istočnom Sarajevu

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 04.Jan.2011, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorjela dva automobila u Istočnom Sarajevu

U požaru koji je izbio jutros oko 4.20 časova u Istočnom Novom Sarajevu u potpunosti su izgorjela dva automobila, garaža i pomoćni objekat, izvještava SRNA.  

Iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo saopšteno je da je jutros policiji prijavljeno da je u Ulici Đure Jakšića došlo do požara na pomoćnom objektu koji je vlasništvo lica sa inicijalima Ž. R. Prema ovlaštenju dežurnog tužioca, inspektori protivpožarne zaštite Centra i sudski vještak za požare >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << i eksplozije izvršili su uviđaj, te konstatovali da je do požara došlo usljed samozapaljenja elektro-instalacija.

U požaru su u potpunosti izgorjeli "golf A4" i "ford fiesta", garaža i pomoćni objekat.

Jutros oko 6.30 časova, požar su lokalizovali radnici Vatrogasne brigade Istočno Sarajevo.
 
Foto: Ilustracija/Izvor: SRNA

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.