Izgoreo „Smart“ u niškom naselju Pantelej

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2017, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgoreo „Smart“ u niškom naselju Pantelej

Inspektori i dalje utvrđuju da li je požar podmetnut ili je nešto drugo uzrok požara. Vlasnik automobila Igor Tanasković kaže da nema predstavu o tome kako je moglo da dođe do požara Noćas oko 3 sata pod, zasada nerazjašnjenim okolnostima, u Nišu je na parkingu zgrade u naselju Pantelej izgoreo je auto marke „Smart“, a požar je zahvatio i „korsu“ koji se nalazila pored. Reč je o automobilu menadžera hotela „Ideo Lux“, a inspektori i dalje utvrđuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da li je požar podmetnut ili je nešto drugo uzrok požara. Vlasnik „Smarta“ Igor Tanasković kaže da nema predstavu o tome kako je moglo da dođe do požara. Policija me je probudila noćas oko pola 4, pitali su da li je moj auto „Smart“. Izašao sam i zatekao sam vatrogasce kako gase moj auto i još jenu „korsu“ pored, koju je takođe zahvatio požar. On objašnjava da se auto nalazio na parkingu ispred njegove zgrade u Gornjomatejevačkoj ulici i da nakon požara od auta nije ostalo apsolutno ništa. U niškoj policiji kažu da su imali prijavu 2. oktobra u 3:40 da u tom naselju gori auto i da je o svemu obavešteno Tužilaštvo.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izgoreo auto u Panteleju

Izvor: JužneVesti.com, 02.Okt.2017

Auto koji je bio parkiran ispred zgrade u Gornjomatejevačkoj ulici u niškom naselju Pantelej, kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu, noćas oko 3:40 potpuno je izgoreo. Vatra je napravila štetu i na vozilu koje je bilo parkirano pored, dodaju, a u toku je uviđaj policije.

Nastavak na JužneVesti.com...

Izgoreo „Smart“ u niškom naselju Pantelej

Izvor: OkRadio.rs, 02.Okt.2017

Inspektori i dalje utvrđuju da li je požar podmetnut ili je nešto drugo uzrok požara. Vlasnik automobila Igor Tanasković kaže da nema predstavu o tome kako je moglo da dođe do požara U noći između nedelje i ponedeljka, oko 3 sata pod, zasada nerazjašnjenim okolnostima, u Nišu je na parkingu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.