Izgorela mu kuća, pa dobio dve šestice na lotou!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2012, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela mu kuća, pa dobio dve šestice na lotou!

Stara poslovica kaže da nakon dva zla obično stigne i neko dobro. To je lično osetio Marko Ćaćić iz Velike Plane kod Gospića, kojem je celo imanje izgorelo. Nakon toga je dobio dve šestice na lotou.

Marko Ćaćić iz Velike Plane kod Gospića pred zimu je pripremio ogrev, seno za stoku, pobrao krompir i drugo povrće, ukomio šljive. Sve je to nestalo u plamenu koji je progutao porodičnu kuću Ćaćićevih, štalu i gospodarsku zgradu.

Pred zimu ostali su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ledini. U pomoć su im stigli susedi, prijatelji rođaci, javna poduzeća i brojni građani. Međitim, Marko je dobio i dve šestice na lutriji. Tim povodom on kaže:

''Moram da kupim građu, pa cement, stolariju... Ne bi mi bilo dosta ni deset takvih dobitaka, ali ja sam srećan što mi se nakon ovoga zla od jesenas sreća barem malo osmehnula'', kaže Marko Ćaćić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.