Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 13:30

Izgledajte i vi kao Ana Bekuta: Pevačica se kune u ove vežbe, ima idealnu liniju zahvaljujući ovim metodama VIDEO

Vežbe Ane Bekute idealne su za žene u šezdesetim godinama
Ana Bekuta važi za ženu koja kondiciju i zdravlje ne prepušta slučaju, već brižljivo vodi računa o ishrani i navikama koje joj pomažu da održi balans i bude aktivna na sceni kao na početku karijere.
Pročitajte Dogodila se prava ljubav – Ana Bekuta konačno našla srodnu dušu posle Milutinove smrti FOTO
Rajko Ristić

Jednom prilikom folk zvezda je otkrila da joj joga-vežbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << izuzetno prijaju, da se posle njih oseća fenomenalno i fizički i psihički, pa je dugo imala instruktorku koja je dolazila kod nje i pomagala joj da održi dobru kondiciju.
Pročitajte Ana Bekuta više ne krije da je srećna – Komentari na račun njenog novog partnera je ne dotiču FOTO Ata images

– Svaka žena mora biti zdrava. Devojke, nemojte da frizer i šminker budu preči od ginekologa i mamografije. Nemojte da kozmetika bude preča od vežbanja. Nemojte da je išta izvan vašeg tela i duha preče od onog što je unutra. Mediji i Instagram znaju da budu okrutni prikazujući nerealne standarde lepote i stila života. I mnoge žene su zbog toga nezadovoljne sobom. To me mnogo rastužuje.
Pročitajte Mrka ovo ne bi dozvolio da javnost vidi – Ana Bekuta se skinula u kupaći pa istakla sve atribute FOTO

– Ljubav prema sebi je lekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izlečite brigom za sebe i tom ljubavlju – napisala je jednom prilikom Ana Bekuta na Instagramu uz fotografiju na kojoj je vidimo kako u ležernom izdanju vežba u svom domu, pisao je Hello!.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Hello!
FOTO: ATA images




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.