Izetbegović završio u video igrici El Bake

Izvor: B92, 22.Apr.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović završio u video igrici "El Bake"

Sarajevo -- Nepoznati autori osmislili su video igricu 'El Bake', u kojoj se u glavnoj ulozi nalazi bošnjački član BiH Bakir Izetbegović.

U igrici je Izetbegović obučen kao pljačkaš i skuplja novac širom BiH, izbegavajući pritom policijske zasede i druge prepreke.

Igrica "El Bake skuplja novac po bosanskohercegovačkim gradovima", koja je odmah postala hit, započinje uvodnim Izetbegovićevim obraćanjem članovima Stranke demokratske akcije (SDA) BiH, čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je lider.

Igrač, upravljajući likom Izetbegovića skuplja novac na putu izbegavajući zasede policijskih vozila, I prepreke kao što su demostracije ili rupe na putu.

Za svaki naredni nivo, po gradovima od Bužima do Sarajeva, povećava se iznos novca koji se može osvojiti, a na poslednjem je na raspolaganju poseban bonus s vrećom zlata.

U opisu igrice na Google Play prodavnici, autor navodi da se ona preporučuje osobama koje se "nalaze među 100.000 ljudi koji su zaposleni i imaju viška vremena".

"Ako Bake nije pomogao tebi, to ne znači da ti ne treba da pomogneš Baketu. Olakšaj mu put kroz igricu, a Bake će tebi, možda, olakšati put preko granice", navode autori igrice.

Inače, Izetbegović, aktuelni predsedavajući Predsedništva BiH neće imati pravo da se kandiduje za članstvom u kolektivnom šefu držae, na predstojećim izborima, koji će u BiH u oktobru biti održani na svim nivoima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.