Izetbegović: Hrvatska i Srbija izvršile agresiju na BiH

Izvor: Danas, 02.Maj.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović: Hrvatska i Srbija izvršile agresiju na BiH

Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je u sredu u intervjuu portalu Vijesti.ba da su Hrvatska i Srbija izvršile agresiju na BiH i da se u toj zemlji nije radilo o građanskom ratu, kako to tvrdi predsednica Saveta skupštine Ruske Federacije Valentina Matvijenko. Članak Izetbegović: Hrvatska i Srbija izvršile agresiju na BiH se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stamatović pitao Vučić zašto ćuti na Izetbegovićevu izjavu o agresiji na BiH

Izvor: Beta, 03.Maj.2018, 13:16

Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Samatović upitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića zašto je propustio da reaguje na "tešku optužbu" bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića da se u Bosni i Hercegovini nije radilo o gradjanskom ratu, već da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.