Izdajnik

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 13:02

"Izdajnik"

Svaki budući politički lider koji pokuša da promeni diskurs razvoja zemlje koji je nastao od 2022. godine biće doživljen kao izdajnik.

To je kazao zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, i dodao da povratka u "predratnu" prošlost neće biti.

Medvedev je tako prokomentarisao "slatke snove" Rusa koji su napustili zemlju o povratku u stara vremena.

"Mogu sa sigurnošću reći: za njih neće biti povratka u 'svetlu' evropsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prošlost. Rusija je danas potpuno drugačija zemlja u odnosu na predratni period. Lideri, stranke i vlade dolaze i odlaze. Ali pamćenje i vrednosti povezane krvlju ostaju veoma dugo. Decenijama. Ponekad i vekovima. Nikakvi novi lideri neće moći da ih promene, a kamoli da ih unište, ma koju političku snagu oni oličavali (da ne pominjemo direktne izdajnike)", napisao je Medvedev i dodao:

"Zbog toga će svaki politički lider koji pokuša da promeni diskurs razvoja zemlje nastao posle 24. februara 2022. godine, biti anatemisan kao izdajnik. Kao osoba koja je izdala sećanje na naše građane koji su u ovom ratu položili život".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.