Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2024, 09:24

Izborni stenogram

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić najavio je da će uputiti poziv predsjednicima svih političkih partija koje imaju poslanike da 8. januara održe sastanak i bez prepucavanja razgovaraju o izbornom zakonu RS prije nego što taj tekst ugleda svjetlost dana ili prije nego što ga, kako je poručio, eventualno zajednički usaglase.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Opozicija neće na sastanak o izbornom zakonu RS, Stevandić je optužuje da ne poštuje institucije

Izvor: Danas, 05.Jan.2024

Predstavnici opozicionih stranaka u Republici Srpskoj saopštili su da neće učestvovati na sastanku o entitetskom izbornom zakonu, na poziv vladajuće koalicije, zbog čega ih je predsednik Skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić optužio da ne poštuju institucije tog entiteta Bosne i Hercegovine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.