Izvor: B92, 03.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izborna lista PUPS-SDP na dopuni

Beograd -- Partija ujedinjenih penzionera Srbije i Socijaldemokratska partija podnele listu kandidata i povukle je radi dopune.

Predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić je kazao da je sakupljeno više od 13.000 potpisa kao i da su predali punu listu sa 250 poslaničkih kandidata. Predsednik SDP-a Nebojša Čović je rekao da je uveren da će 21. januara predstavnici te koalicije biti prisutni u Skupštini Srbije.

Svoju listu sa kandidatima, danas je predala pa povukla koalicija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Socijaldemokratske partije i Partije ujedinjenih penzionera Srbije. Kako nam je rečeno u informativnoj službi Skupštine, te dve stranke uočile su nedostatke u vezi sa podacima kandidata koji se nalaze na spiskovima, pa su sami odlučili da ih isprave.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.