Izvor: N1 televizija, 21.Jul.2021, 07:32

Izbor Dolovac na dnevnom redu u Skupštini, ocena Komisije – „naročito se ističe“

Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas Deveto vanredno zasedanje na kojem je sedma tačka dnevnog reda predlog odluke o izboru republičkog javnog tužioca. Za tu funkciju ponovo je predložena Zagorka Dolovac kao jedini kandidat, a Komisija za ocenu stručnosti i osposobljenosti kandidata dala joj je ocenu "naročito se ističe". Skupštinski odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu podržao je kandidaturu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skupština danas o izboru Zagorke Dolovac, dobila ocenu "naročito se ističe"

Izvor: Radio 021, 21.Jul.2021

Poslanici Skupštine Srbije počeće danas Deveto vanredno zasedanje na kojem je sedma tačka dnevnog reda predlog odluke o izboru republičkog javnog tužioca.

Nastavak na Radio 021...

Ministarka pravde pozvala poslanike da podrže izbor Zagorke Dolovac

Izvor: RTS, 21.Jul.2021

Ministarka pravde Maja Popović pozvala je poslanike da podrže izbor Zagorke Dolovac za Republičkog javnog tužioca, navodeći da je Dolovac kao tužilac odredila prioritete u svom radu u vidu odlučne borbe protiv kriminala, a posebno teških i savremenih oblika. . Maja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.