Izboden muškarac kod Platoa

Izvor: B92, 12.Dec.2013, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboden muškarac kod "Platoa"

Beograd -- D.Č. (43) je izboden večeras oko 19.30 na Studentskom trgu kod knjižare "Plato", kada ga je nepoznati napadač ubo nožem u predeo ispod pupka.

"Muškarac je dovezen u Urgentni kolima Hitne pomoći sa težim povredama i trenutno se nalazi na operaciji", rekli su za Blic u Urgentnom centru.

Po prijemu u Urgentni centar upućen je na reanimaciju, precizirala je za Tanjug portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

U MUP je večeras Tanjugu potvrđeno da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je muškarac izboden nožem, u 19.33 na Studenskom trgu i da policija radi na rasveljavanju događaja.

Podsetimo, ranije danas dogodio se sličan incident. Naime, žena stara 37 godina ubodena je nožem u vrat u Bulevaru vojvode Mišića preko puta Beogradskog sajma.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.