Izboden mladić sam došao u Hitnu

Izvor: Blic, 24.Jan.2014, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izboden mladić sam došao u Hitnu

Mladić star 23 godine zadobio je ubodnu ranu u predelu stomaka i posekotinu ispod desne lopatice, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je rekla da je povređeni mladić oko 23.45 časova sam došao u ambulantu Hitne pomoći i da je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 88 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, a pomoć lekara najčešće su tražile osobe sa hipertenzijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << istakla je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju, uzimanje toplih napitaka, čajeva, limuna i meda i da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbodeni mladić sam došao u Hitnu

Izvor: B92, 24.Jan.2014

Beograd -- Mladić star 23 godine zadobio je ubodnu ranu u predelu stomaka i posekotinu ispod desne lopatice, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Macura je rekla da je povređeni mladić oko 23.45 časova sam došao u ambulantu Hitne pomoći i da je prevezen na odeljenje...

Nastavak na B92...

Mladić zadobio ubodnu ranu i posekotinu

Izvor: Akter, 24.Jan.2014

Mladić star 23 godine zadobio je ubodnu ranu u predelu stomaka i posekotinu ispod desne lopatice, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.