Izbeglice u Srbiji: Kako žive oni koji su napustili domove

Izvor: Danas, 20.Jun.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbeglice u Srbiji: Kako žive oni koji su napustili domove

Lazara Marinkovic / BBCČekanje i nemogućnost da nastave put – i život – su neki od najvećih problema izbeglica i migranata u Srbiji. Jasmin želi da bude 300 kilometara dalje od Beograda – sa porodicom u Švajcarskoj. „Ne mogu tačno to da opišem, ali imam taj osećaj da sam bespomoćna“, opisuje ova tridesetčetvorgodišnjakinja iz Irana […] Članak Izbeglice u Srbiji: Kako žive oni koji su napustili domove se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

EU želi Srbiju, ali ne i njenog „Orbana“

Izvor: Danas, 20.Jun.2019

Mislim da poslednji izbori za Evropski parlament pružaju nadu. Prethodnih decenija smo videli da su na tim izborima preovladavale domaće teme. Članak EU želi Srbiju, ali ne i njenog „Orbana“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.