Izbeglice u Nemačkoj jer su joj potrebni robovi

Izvor: B92, 07.Sep.2015, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izbeglice u Nemačkoj jer su joj potrebni robovi"

Liderka francuske krajnje desnice Marin Le Pen optužila je Nemačku da prima na hiljade migranata i izbeglica jer želi da smanji plate i zaposli "robove".

"Nemačka verovatno misli da joj stanovništvo odumire i po svoj prilici želi da smanji plate i nastaviti da zapošljava robove zahvaljujući masovnom useljavanju", kazala je Le Pen u Marseju, važnoj francuskoj destinaciji za migrante iz severne Afrike.

Le Pen je takođe optužila Nemačku da želi da nametne imigracionu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << politiku EU.

"Nemačka ne želi samo da upravlja našom ekonomijom, nego želi da nas prisili da prihvatimo stotine hiljada azilanata ", kazala je, ističući da Francuska nema mogućnosti niti želi da otvori vrata vrata "svetskoj bedi", prenosi Hina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.