Izbačeno još sedam radikala

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbačeno još sedam radikala

U Skupštini Srbije i danas je, odmah na početku rada određena pauza, nakon što je predsedavajuća Gordana Čomić udaljila sa sednice sedam poslanika Srpske radikalne stranke koji su odbili da sednu na mesta koja su im određena odlukom Administrativnog odbora. Zbog istog ponašanja, juče je 15 poslanika SRS udaljeno sa sednice u narednih 20 dana. Oni su pokušali da uđu u skupštinsku salu, ali im obezbeđenje nije dozvolilo. Šef poslaničke grupe SRS Dragan Todorović je za pometnju koja je nastala u parlamentu i danas optužio Demokratsku stranku, navodeći da želi da onemogući rad radikalima.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radikali optužuju vladajuće za pokušaj izbacivanja iz Parlamenta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Apr.2009

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Dragan Todorović optužio je danas vladajuću koaliciju da pokušava da izbaci radikale iz Skupštine Srbije.Todorović je izjavio da je predsjednica parlamenta obmanula javnost kada ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Sa sednice Skupštine udaljeno još šest radikala

Izvor: RTS, 01.Apr.2009

Poslanicima SRS-a izrečena mera udaljenja sa sednice, jer su skandirali "Živela Srbija" i "Sloboda Šešelju", dok je ministar Oliver Dulić govorio. "Nikada nismo pristali na ovakav raspored sedenja", rekao Dragan Todorović. Radikali na sednici Administrativnog odbora nisu bili protiv rasporeda,...

Nastavak na RTS...

U Skupštini "ostalo" samo osam radikala

Izvor: Mondo, 01.Apr.2009

Novi incident koji su izazvali poslanici SRS ponovo doveo do odlaganja sednice Skupštine Srbije. Posle izrečenih kazni, u parlamentu će sutra moći da bude samo osam radikala

Nastavak na Mondo...

Dnevni red pred poslanicima

Izvor: RTV Pink, 03.Apr.2009, 12:41

. . . Poslanici republičkog parlamenta nastavili su danas objedinjenu raspravu o setu ekoloških zakona, koji predstavljaju jedan od uslova na putu Srbije ka članstvu u Evropskoj uniji. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.