Izbačeni iz škole zbog krađe dnevnika

Izvor: RTS, 05.Mar.2013, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbačeni iz škole zbog krađe dnevnika

Dva učenika gimnazije iz Kuršumlije ispisana su iz škole, a protiv jednog se vodi disciplinski postupak zato što su ukrali dva dnevnika i bacili ih u reku Toplicu.

Učenici treće godine gimnazije u Kuršumliji K.M, B.N i M.D imali su loše ocene pa su prvo u đačkim knjižicama sami ispravljali ocene.

U strahu da se to ne primeti, oni su pre desetak dana iz škole ukrali dva dnevnika, izneli ih iz škole a zatim ih bacili u reku Toplicu.

"Za 32 godine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koliko radim u ovoj školi, ovo je drugi slučaj da se ovako nešto dogodi. Počinioci su veoma brzo otkriveni. Dvoje đaka je isključeno iz škole, dok se protiv jednog vodi disciplinski postupak", rekla je Beti direktorka Gimnazija Ljiljana Milojković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenici bacili dnevnike u reku

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2013

Šta uraditi s lošim ocenama ili velikim brojem neopravdanih? Umesto da isprave postojeće stanje, grupa učenika trećeg razreda Gimnazije u Kuršumliji je ukrala nekoliko školskih dnevnika i bacila ih u reku Toplicu. Napraviše mnogo veći problem, i za sebe i za ostale...Učenici treće godine gimnazije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.