Izašla iz bolnice u društvu paparaca

Izvor: Blic, 08.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašla iz bolnice u društvu paparaca

Nekadašnja pop zvezda, pevačica Britni Spirs koja je tokom prošle nedelje pod uticajem nepoznatih supstanci odbila da vrati decu bivšem suprugu Kevinu Federlajnu i koju su nakon policijske intervencije odveli na psihijatriju, prekjuče je napustila bolnicu „Sedar Sinaj" u Los Anđelesu. Ona i njen novi dečko, paparaco Adnan Galib, trenutno se kriju u jednoj iznajmljenoj vili u Holivudu.

Doktor Fil Mekgrou koji je pokušao da razgovara sa Britni tokom njene hospitalizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u „Sedar Sinaju" za američke medije kaže da je veoma zabrinut za njeno psihičko stanje.

- Njoj je hitno potrebno lečenje. Na žalost, nisam uspeo da provedem više vremena sa njom. Odbila je da razgovara. Danas kada sam došao da je vidim, ona se već spakovala i krenula iz bolnice - rekao je doktor Mekgrou.

Nakon što je napustila bolnicu Britni se, kako navode američki mediji, uputila ka svojoj kući na Beverli Hilsu gde se našla sa svojim dečkom paparaco fotografom Adnanom Galibom sa kojim je odnedavno u vezi. Njih dvoje su potom, iako je kuća bila opkoljena paparacima, uspeli da pobegnu fotografima i upute se ka iznajmljenoj vili u Holivudu u kojoj se i dalje nalaze.

Britnina familija koja je uvek bila uz nju ovoga puta je nije sačekla ispred bolnice. Njena majka Lin i trudna sestra Džejmi Lin u tom trenutku bile su na potpuno drugom kraju zemlje, u Kentvudu u Luizijani.

Galibove kolege, paparaco fotografi, za američke medije tvrde da će Adnan prodati sve fotografije koje je napravio tokom „druženja" sa Britni.

„Galib planira da proda te slike za nekoliko miliona dolara", rekli su paparaci, a zabrinutost za njeno druženje sa paparaco fotografom izrekao je i jedan stari porodični prijatelj:

„Britnina familija i prijatelji su je takođe molili da prestane da se viđa sa njim. U strahu su, jer misle da je ona potpuno poludela i da je uvrtela u glavu da su joj paparaci u stvari prijatelji. Čak i kada su je pitali o odnosu sa Adnanom. ona je bez razmišljanja rekla da joj je to jedini prijatelj na svetu".

Lin Spirs, majka posrnule pop pevačice, već uveliko traži privatnu kliniku u koju želi da smesti Britni na lečenje, dok je njen bivši muž Kevin Federlajn pojačao obezbeđnje oko svoje kuće, jer kako kaže, ne želi da spava u strahu da će Britni provaliti u kuću i oteti decu.

Deca kod Federlajna

Sudija je u petak, dan nakon drame ispred Britnine kuće, doneo odluku da pevačici privremeno oduzme pravo da viđa decu, sinove Šona Prestona i Džejdana Džejmsa, a potpuno starateljstvo je dodeljeno njenom bivšem mužu Kevinu Federlajnu. Sledeće ročište oko starateljstva zakazano je za 14. januar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.