Izabrano novo rukovodstvo Društva sudija Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrano novo rukovodstvo Društva sudija Srbije

Skupština Društva sudija Srbije izabrala je za novog predsednika Društva, sudiju Snežanu Bjelogrlić iz Ivanjice, a za zamenika predsednika sudiju Renatu Pavešković.

I Bjelogrlićeva i Paveškovićeva su dosadašnje članice Upravnog odbora Društva sudija, kao i predsednice sudova u svojim mestima, saopšteno je iz tog strukovnog udruženja.

Skupština Društva sudija je na predlog UO ustanovila priznanje "Počasni predsednik" i prvo to priznanje dodelila dosadašnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predsednici Dragani Boljević, koja je, sa Omerom Hadžiomerovićem, dosadašnjim zamenikom predsednika Društva sudija, i sa više drugih sudija, zadužena za međunarodne kontakte Društva sudija Srbije i za odnose sa medijima, dodaje se u saopštenju.

Izborna skupština Društva sudija održana je juče.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.