Izabrani najlepši božićni izlozi u Zemunu

Izvor: Blic, 12.Jan.2012, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrani najlepši božićni izlozi u Zemunu

U foajeu opštine Zemun danas je održana tradicionalna manifestacija "Najlepši božićni izlog 2012. godine".

Prvo mesto pripalo je „Art luks” studiju dizajna iz Bežanijske ulice, drugoplasirana je prodavnica "Maja" u Gospodskoj ulici, dok je osam zemunskih izloga, koji su ušli u najuži izbor, dobilo plakete.

U konkurenciji "Najlepša božićna tezga" prvu nagradu osvojila je Dragica Jelačić, a drugo mesto pripalo je Đurđici Popović. Dobitnici plaketa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su Snežana Milošev i Verica Škarić.

Pokrovitelj ove tradicionalne manifestacije je opština Zemun, a suorganizatori su Ekološki pokret Zemuna, udruženje Hobi-art, Kancelarija za volontere opštine Zemun, Kancelarija za mlade opštine Zemun i Turističko društvo Zemuna.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.