Izabrani kandidati za Blic preduzetnika 2015.

Izvor: Blic, 25.Mar.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrani kandidati za "Blic preduzetnika 2015."

Posle detaljne analize poslovanja 400 firmi, stručni žiri je odabrao deset najboljih preduzetnika za 2015. godinu.

Redosled predstavljanja nije odraz rangiranja i sve firme će do završetka predstavljanja ravnopravno konkurisati za najboljeg preduzetnika.Najbolji će biti izabran u naredne dve nedelje. „Blic preduzetniku 2015” biće dodeljena nagrada u visini od 20.000 evra, koju je obezbedila Sosijete ženeral banka.

Čitaocima „Blica“ će tokom akcije biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predstavljeno 10 najboljih preduzeća koja su se po oceni stručnog žirija našla u užem izboru za dodeljivanje nagrade. Dodatnim anketiranjem, žiri će nastaviti selekciju kandidata, sve do izbora najboljeg preduzetnika za 2015. godinu.Stručni žiri se pri izboru rukovodi profitabilnošću, produktivnošću i likvidnošću postignutim tokom prethodne poslovne godine, kao i izvoznim rezultatima i potencijalima u 2015, brojem novozaposlenih radnika, tehnološkiim inovacijama, orijentacijom ka zaštiti okoline, doprinosom lokalnoj zajednici...

Cilj akcije „Blic preduzetnik” je promovisanje, jačanje i podrška preduzetničkom duhu u Srbiji.

Deset najboljih kandidata za "Blic Preduzetnika 2015."

BBaldino, Beograd

Bambino, Subotica

Dijana, Ćuprija

Roloplast, Sremska Mitrovica

Rasadnik Topalović, Šabac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.