Izabrane devojke sa najlepšom kosom u Srbiji

Izvor: Blic, 07.Mar.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrane devojke sa najlepšom kosom u Srbiji

Srbija je večeras izabrala devojke sa najlepšom kosom u zemlji! Na konkursu koji su organizovali “Blic žena” i kompanija “Biomelem”, od 12 devojaka koje su ušle u finale, izabrane su tri pobednice.

Jasmina Ivanović iz Ljubinića kod Obrenovca osvojila je ubedljivo najviše SMS glasova čitateljki "Blic žene” i postala je pobednica konkursa po izboru čitateljki.

Za nagradu, Jasmina će se slikati za naslovnu stranu "Blic žene”, a biće angažovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i kao honorarna saradnica u "Biomelemu” za koji će snimiti i reklamni spot.

Po izboru žirija, najlepšu kosu ima Beograđanka Ivana Galić- Ivanac koja je kao nagradu dobila zaposlenje u kompaniji "Biomelem” i snimiće reklamni spot za tu kompaniju. Emocije su večeras učinile svoje, pa se Ivana i rasplakala kada joj je za nagradu uručeno zaposlenje, koje je dugo čekala.

Nezavisno od izbora za najlepšu kosu Srbije, Kompanija „Biomelem" je na Fejsbuku organizovala paralelni konkurs, a pobednica je naša poznata glumica Ivana Jovanović, koja je time postala i zaštitno lice te kompanije.

Konkurs za najlepšu kosu Srbije trajao je četiri meseca i više od hiljadu devojaka prijavilo se da učestvuje. Žiri je odabrao 12 finalistkinja i sve one će biti honorarno angažovane u "Biomelemu” gde će se pojavljivati u spotovima.

- Bila je velika konkurencija. Genetika je pre svega zaslužna što imam lepu kosu. Redovno je perem, skraćujem i koristim Biomelemove šampone. Jedva čekam da se slikam za naslovnu stranu "Blic žene”. Presrećna sam, jer to je sigurno posebno iskustvo. Nikada mi se ništa slično nije desilo. I muškarci u mom mestu su počeli da čitaju "Blic ženu”- kaže za "Blic onlajn” pobednica Jasmina Ivanović iz Ljubinića.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.