Izabran novi Upravni odbor RTV

Izvor: N1 televizija, 19.Apr.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabran novi Upravni odbor RTV

Novi Upravni odbor Radio-televizije Vojvodine formiran je danas, a za predsednika je izabran profesor Ekonomskog fakulteta u Subotici Jova Radić, saopštio je RTV.

Radić je rođen u Tovariševu 1949. godine, završio je ekonomiju u Subotici 1972, a trenutno je profesor i rukovodilac novosadskog Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Za zamenika predsednika UO postavljen je profesor Univerziteta Siniša Bokan, dok su ostali članovi kompozitor Jovan Adamov, politikolog Nenad Đuretić, ekonomista Branislav Popović, ekonomista Marko Ćalić, advokat Borislav Pupavac, ekonomista Ištvan Terenji, dramski i audiovizuelni umetnik Aleksandar Komnenović.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.