Izaberite kaput prema obliku tela

Izvor: Kurir, 31.Okt.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izaberite kaput prema obliku tela

Ako nemate obline, model koji se veže u struku idealan je za vas, a ako oko pojasa imate višak kilograma, odlučite se za onaj upadljive boje

Spremite se za zimu!

Stižu nam sve hladniji dani, a pitanje koje se nameće pri pogledu na vaš stari kaput jeste da li vas može grejati i ove zime i da li je u skladu s aktuelnim trendovima. Ako vam ovo sve češće pada na pamet, verovatno je vreme da se nagradite nekim novim modelom. Ali koji izabrati? Pa onaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji će vam, u zavisnosti od toga kako ste građeni, najbolje stajati!

Krzneni okovratnik za kratak torso

Osobe koje imaju kratko telo i duže ekstremitete vole da kupuju kapute broj veće kako bi ispod mogle da nose više slojeva džempera, koji, u zavisnosti od toga kako su iskombinovani, mogu promeniti izgled tela.

Kaputi s krznom oko vrata mogu vizuelno produžiti torzo, a ako model ima i upečatljivu razmaknutu dugmad, to će vas dodatno učiniti višim.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.