Izvor: Blic, 10.Apr.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza Srbije ostala velika crvena svetla

Japanci su imali obavezu prema svojim navijačima da prikažu daleko više. Dva meseca uoči Mondijala morali bi da imaju više motiva. Razočaran sam igrom domaće selekcije, nisam video ništa od onoga što inače krasi Japance.

Lako je kritikovati posle utakmice, ali smatram da selekciji Japana nedostaje agresivnosti. Njihovi protivnici znaju da su oni previše učtivi na terenu, i to koriste.

U stručnom štabu reprezentacije Japana bi trebalo da budu zabrinuti zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izdanja u meču protiv Srbije. „Velika crvena svetla" su upaljena, ali se nadam da će ih ovaj „šamar" otrezniti i da će biti spremni, a ukoliko ni to nije dovoljno onda im je potreban još jedan ovakav udarac.

Sa ovakvim pristupom igri selekcija Japana nema šanse na Mondijalu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.