Iz „pljačke veka“ vraćen na posao u Hitnu pomoć

Izvor: Danas, 25.Okt.2012, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz „pljačke veka“ vraćen na posao u Hitnu pomoć

Nenad Grčić, koji je bio optužen za učešće u pljački konvoja novca firme „Sekjuritas servis“, vraćen je na posao u beogradsku hitnu pomoć, saznaje Danas. On je na tom mestu radio i pre nego što se 10. marta prošle godine desila „pljačka veka“, kako je nazvan ovaj slučaj, u kojoj je organizovana grupa presrela u Ustaničkoj ulici konvoj sa novcem i otela oko 800.000 evra.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Iz “pljačke veka” vraćen na posao u Hitnu

Izvor: Mondo, 26.Okt.2012, 13:35

Nenad Grčić, koji je bio optužen za učešće u pljački konvoja novca firme "Sekjuritas servis“, vraćen je na posao u beogradsku hitnu pomoć, saznaje Danas...On je na tom mestu radio i pre nego što se 10. marta prošle godine desila "pljačka veka“, kako je nazvan ovaj slučaj, u kojoj je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.