Iz lovačke puške ženi pucao u nogu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz lovačke puške ženi pucao u nogu

ČAJNIČE - Radenko Komlenović iz Čajniča u srijedu je hicem iz lovačke puške ranio svoju suprugu Milanku, a zatim sebi pucao u glavu u selu Miljeno, kod Čajniča.

Nakon što im je ukazana prva pomoć u Domu zdravlja u Čajniču, oboje su prebačeni na liječenje u Univerzitetsku bolnicu u Foči.

Kako nam je danas kratko rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi, njih dvoje trenutno nisu životno ugroženi i ne nalaze se na Odjeljenju intenzivne njege.

Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, navodeći inicijale bračnog para, rekli su kako je ovaj slučaj prijavljen oko 14.20, nakon čega je odmah upućena policijska patrola.

"Ispred porodične kuće patrola je zatekla ženu sa povredama noge, dok je na terasi u besvjesnom stanju zatečen R.K. s povredama glave, pored koga se nalazila lovačka puška", rečeno je u ovom centru, iz kojeg su dodali kako su oružje i ostali tragovi i dokazi izuzeti sa lica mjesta te da se rad na rasvjetljavanju ovog pokušaja ubistva nastavlja.

Inače, prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, motiv svega bi mogla biti Radenkova ljubomora prema supruzi, jer je bio ubijeđen da ga vara, pa joj je zbog toga često pravio probleme.

Takođe saznajemo i da njih dvoje žive u istoj kući, ali na različitim spratovima, s tim da se nikada nisu razveli.

"Znam da su se stalno svađali, ali niko od nas nije očekivao da bi on mogao uraditi ovako nešto. Od kada žive razdvojeno, u kući je bilo manje problema", ispričao nam je jedan od njihovih rođaka.

Kako nam je rekao, Radenko je penzioner koji je penziju stekao u preduzeću "Putevi", dok je Milanka cijeli život bila domaćica.

U braku su stekli troje djece, od kojih kćerka i jedan sin žive u Banjaluci, dok najmlađi sin živi s Milankom.

"Kako sam čuo, čekao je da najmlađi sin izađe iz kuće, a zatim je otišao s puškom na njen sprat, gdje je ponovo došlo do žučne rasprave i pucnjave", kazao je on.

Inače, mještani sela Miljeno kažu da je Radenko i pored svega dobar čovjek i komšija koji je uvijek bio spreman pomoći, pa se nadaju da će i Milanka i on biti dobro i brzo se oporaviti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.