Iz gradske inspekcije pozivaju sve na poštovanje mjera

Izvor: SandzakPress.net, 21.Okt.2020, 18:28

Iz gradske inspekcije pozivaju sve na poštovanje mjera

Iz gradske inskekcije Novog Pazara apeluju na građane da se pridržavaju mera zaštite od korona virusa, te da okupljanja svedu na minimum. Inspekcije službe su stalno na tarenu, a kazne za nepoštovanje mera su i do milion dinara za pravna lica. Sve propisane protiv epidemijske mere, kao što su nošenje maski, držanje socijalne distance, dezinfekcija, ali i izbegavanje masovnih okupljanja su propisi koji se moraju poštovati. >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Inspekcijske ekipe su pojačane i stalno su na terenu. Podsećamo, iz Zavoda za javno zdravlje su juče apelovali na građane se čuvaju, jer je epidemiloška situacija trenutno nestabilna, nesigrna, a poslednjih dana i zabrinjavajuća. The post Iz gradske inspekcije pozivaju sve na poštovanje mjera appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muzičari neće preživjeti novo "sjedenje kod kuće"

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2020

Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske donio je nove mjere zaštite od virusa korona koje su stupile na snagu od danas, a podrazumijevaju stroža pravila ponašanja za naše sugrađane. Nošenje maski i na otvorenom, držanje fizičke distance i zabrana okupljanja postali su dio svakodnevice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Apel ustanovama socijalne zaštite za smeštaj korisnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 08:41

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević ponovo je danas apelovao na nadležne, ali i korisnike u ustanovama socijalne zaštite za smeštaj korisnika, da se pridržavaju svih preventinih mera za zaštitu od korona virusa, kao i saveta epidemiologa..."Nošenje maski,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.