Izvor: Danas, 14.Jul.2015, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Infostan opomene za neizmirene rate reprograma

Javno komunalno preduzeće „Infostan” uputilo je opomene korisnicima koji su tokom prethodnih godina pristupili reprogramu duga, a koji neblagovremeno izmiruju dospele rate, saopštilo je to preduzeće. Od ukupno 29.000 korisnika koji su tokom 2011., 2012. i 2014. godine zaključili ugovore o priznanju duga i otplati na maksimalno 60 rata, opomenuto je njih 5.724, čiji dug za dospele, a neizmirene rate ukupno iznosi oko 445 miliona dinara.

"Svaki korisnik je prilikom zaključenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << ugovora o priznanju duga i otplati duga na rate izabrao dinamiku otplate, nakon čega je ugovor overen pred nadležnim sudom. Podsećamo da je precizirano da se ukoliko dužnik ne plati tri uzastopne mesečne rate po ugovoru, on smatra raskinutim, a ukupan ostatak duga sa kamatom dospeva na naplatu odmah", kažu u tom preduzeću. „Infostan” poziva opomenute korisnike da u roku od 15 dana od prijema opomene izmire sve dospele rate, jer će u suprotnom, shodno potpisanom ugovoru, ispunjenje obaveza tražiti prinudnim putem.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.