Ivanović će zapamtiti Karamelin udarac

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2012, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović će zapamtiti Karamelin "udarac"

Goran Stojićević Karamela odgovorio je na napade Ivana Ivanovića. Voditelj je u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem“ napravio foru na Karamelin račun. Tačnije, šala se odnosila na imitatorovu muškost.

Ivanović je prvo rekao da on voli da hvata muškarce u preljubi, aludirajući na njegovu emisiju "Preljubnici“, a zatim je dodao: "Mislim da on generalno voli da hvata muškarce.“

Karamela se nije mnogo potresao jer smatra da mu Ivanović samo zavidi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i da ga zbog toga proziva.

- Ko je ostavljen, taj je i povređen. Ja sam završio s njim šta sam imao i, naravno, ne može da me preboli, što bi rekla Suzana Mančić. To je još jedan ružan način da se dođe do mog broja telefona. Razumem Ivana da gubi gledanost zbog moje emisije, a razumem ga i što je oduvek želeo da radi na Pinku. Ali tu ne primaju svakoga. Razumem ga i što ne poštuje instituciju porodice, jer je razveden, za razliku od mene, kome je porodica svetinja - rekao je Karamela.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.