Ivanović: Tvrdnja da sam favorizovao SLS je glupost

Izvor: Vesti-online.com, 13.Dec.2010, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Tvrdnja da sam favorizovao SLS je glupost

Državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović odbacio je danas optužbe predstavnika Srpske socijaldemokratske stranke Kosova (SSDS) i Jedinstvene srpske liste (JSL) da je na izborima favorizovao Samostalnu liberalnu stranku, nazivajući ih "glupostima".

"Moj stav o izborima za razliku od nekih je bio dosta jasan i ja ne vidim šta im je u tom stavu smetalo. Ali to je već njihov problem", rekao je Ivanović za KiM radio.

On je dodao i da je on >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jedini Srbima sa Kosova poruku o neučešću na izborima preneo na vreme.

"Ja sam to kazao na vreme i jedini sam koji je to sistematski i uporno ponavljao. Što se oni ne obrate drugome kod kog su bili, pa da pitaju tog drugog i da im on kaže zašto on to nije rekao", rekao je Ivanović.

Nosilac Jedinstvene srpske liste Rada Trajković Olivera Ivanovića je optužila da je favorizovao Samostalnu liberalnu stranku i da je protiv njih vodio antikampanju, dok je Slaviša Petković iz SSDS istakao da je pravi osnivač SLS upravo Oliver Ivanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Zabrinjavajući izlazak Srba"

Izvor: B92, 13.Dec.2010

Beograd -- Državni sekretar Ministarstva za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović smatra da je zabrinjavajuće što su Srbi izašli na vanredne parlamentarne izbore na Kosovu...Ivanović ocenjuje da to znači da Vlada Srbije gubi komunikaciju sa kosovskim Srbima..."Mi kao Ministarstvo i cela Vlada moramo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.