Ivanjica: Posle više od 24 sata 5.500 domaćinstava dobilo vodu

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanjica: Posle više od 24 sata 5.500 domaćinstava dobilo vodu

Domaćinstva u Ivanjici dobila su danas vodu nakon havarije na cevovodu, potvrdio je Tanjug direktor JKP ''Ivanjica" Milan Maslarević. ''Cevi su počele da se pune, otvoreni su svi hidranti i ispirači tako da će potrošači u svim zonama do 18 časova imati dobar pritisak'', rekao je Maslarević. On je dodao da će, iako je voda dobra za piće, čačanski Zavod za javno zdravlje izvršiti vanredni mikrobiološki i hemijski pregled. Inače, juče od 10 časova bez vode je bilo 5.500 domaćinstava u varošici na Moravici, a kvar se dogodio kod Crnjevačkog mosta jer je došlo do pucanja cevi. U međuvremenu su, kako je dodao Maslarević, Ivanjičani snabdevani pijaćom vodom putem cisterni.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ivanjica dobila pijaću vodu

Izvor: B92, 28.Feb.2015

Domaćinstva u Ivanjici dobila su vodu nakon havarije na cevovodu, potvrdio je direktor JKP “Ivanjica” Milan Maslarević...“Cevi su počele da se pune, otvoreni su svi hidranti i ispirači tako da će potrošači u svim zonama do 18 časova imati dobar pritisak”, rekao je Maslarević...On je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.