Ivanjica: Direktor Doma zdravlja podneo ostavku zbog slučaja čoveka s amputiranom nogom

Izvor: Večernje novosti, 18.Jun.2013, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanjica: Direktor Doma zdravlja podneo ostavku zbog slučaja čoveka s amputiranom nogom

ČAČAK - Direktor ivanjičkog Doma zdravlja Milan Vasović podneo je danas ostavku na tu funkciju, potvrđeno je Tanjugu u Zdravstvenom centru "dr Dragiša Mišović" u Čačku. "Ovo je njegov lični, moralni čin koji je usledio nakon događaja sa pacijentom Mirkom Gojkovićem, ostavljenim sa amputiranom nogom da se sam snalazi za oprevoz do kuće čak 50 kilometara", rekao je v. d. direktora Zdravstvenog centra u Čačku Radoslav Milošević. Pema rečima Miloševića, na Vasovića nije vršen >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pritisak niti je ostavka data na predlog resornog ministarstva. "Više nećemo dozvoliti da bude propusta ni pošteđenih, a profesija lekara mora da se vratiti na mesto koje zaslužuje", rekao je Milošević.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ivanjica: Ostavka direktora zbog pacijenta sa amputiranom nogom

Izvor: Kurir, 18.Jun.2013

Propusta kao što je bilo u slučaju sa pacijentom Mirkom Gojokvićem sa Golije, više ne sme biti, naveo je vd direktora čačanskog ZC "Dr Dragiša Mišović"..IVANJICA - Direktor ivanjičkog Doma zdravlja, dr Milan Vasović, podneo je ostavku na ovu funkciju..potvrdio je vd direktora čačanskog ZC...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.