Ivanjčani mogu da piju vodu sa česme

Izvor: Mondo, 07.Mar.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanjčani mogu da piju vodu sa česme

Voda u Ivanjici je posle deset dana korišćenja samo kao tehničkevode sada ponovo ispravna za piće, potvrdila je danas Tanjugu direktorka čačanskog Zavoda za javno zdravlje Ana Mišović.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock Voda smanjuje celulit: Istina. Pijte što više tečnosti, ali vode, a ne gaziranih i kupovnih sokova. Pijte biljne čajeve i kafu, ali bez šećera.

"Analiza tri uzastopna uzorka pokazalala je da je voda ispravna za piće", rekla je Mišović. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Nakon havarije, koja se dogodila na vodovodnoj mreži u Ivanjici krajem februara, voda se koristila za kuvanje i održavanje lične higijene, a pijaćom vodom žitelji su se snabdevali iz cisterni.

Do kvara na vodovodnoj mreži je došlo 27. februara kod Crnjevačkog mosta u Ivanjici zbog čega su žitelji sa područja grada dva dana bili bez vode.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.