Ivana Sasic Stanija tesko je kad ti se zna tarifa prava si klosarka

Izvor: medio.rs, 07.Feb.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Sasic Stanija tesko je kad ti se zna tarifa prava si klosarka

PEVAČICA NA STRANI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA.

Pošto je Stanija Dobrojević konačno rekla da Kristijanu Goluboviću neće dati ni polovinu, a još manje kompletnu nagradu, bez obzira što je to obećala, progovorila je i pevačica Ivana Šašić.

– I tako je danas velika drugarica i samonazvana miljenica nacije i lepa, mlada (kao rosa u podne), uspešna devojke iz Vocina pokazala kakva je zaista. Tako je i mene izdala huškajući Kristijana protiv mene, a sad >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je izdala i njega. Jbg, teško se zarađuje novac kada ti je tarifa poznata ali kada imaš dobar želudac kao ona ide nekako. Jednom rečju pokazala je i dokazala ovim audio snimkom koliko je ološ i da je pripremila teren da mu naudi. A on je meni lično rekao da ako se desi da on izađe ranije i ona pobedi, a ona sama javno izrekla da nagradu dele pola-pola. Nisam ni na čijoj strani i ovaj moj status smatrajte kao moje razmišljanje, a znam da će se mnogi složiti samnom – napisala je Ivana Šašić.

Za Pink.rs Ivana je bila još oštirja.

– Nagrada je njegova i ona je, što smo svi videli, pobedila zahvaljujući njemu. Pa kad je tako, ne budi klošarka! Pare na sunce i daj čoveku ono što si obećala – rekla je Ivana Šašić  i dodaje:

– Nisam u kontaktu s Kristijanom, ali u ovom slučaju sam na njegovoj strani. Realna sam i znam šta je sve učinio za nju. Znam i šta su Stanija i Medenica učinile meni. Huškale su Kristijana protiv mene i zbog Stanijinog huškanja je ušao u sobu kada se desio incident sa Radetom. Za Kristijana nikad nisam rekla lošu reč, niti ću. One su pokazale kakve su i zašto su bile dobre s njim sve vreme boravka na Farmi.

Farmeri se u Lisoviću  možda nisu slagalali, ali kad je o raskolu između Stanije i Kristijana reč,bivši farmeri su istomišljenici – Stanija je pokazala svoje pravo lice.

 PINK.RS

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Ivana Šašić isprozivala Staniju: Teško je kad ti se zna tarifa

Izvor: Vesti-online.com, 07.Feb.2016

Izgleda da ulazimo u špansku seriju, sa temom podele novca između Stanije i Kristijana. Sada je i Ivana Šašić osetila potrebu da prokomentariše ceo slučaj...Ivana je o Staniji napisala sledeće:.."I tako je danas velika drugarica i samonazvana miljenica nacije i lepa, mlada (kao rosa u podne),...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.