Ivan i Mimi Oro bili u vezi pre Parova

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan i Mimi Oro bili u vezi pre "Parova"

Starleta Mimi Oro i Ivan Marinković priznali su u emisiji "Goli život" da su pre "Parova" bili u šemi.

Ipak, nisu želeli preterano da detaljišu na tu temu.

- Jeste, bili smo zajedno, ali neću puno o tome. Ona je tada bila zauzeta, ja sam imao imao devojku, i to je to - otvorio je dušu Marinković pred širokim auditorijumom.

S drugom starletom u rijatiju Macom Diskrecijom, Ivan nema prošlost, ali ni sadašnjost, a izgleda ni budućnost. Njih dvoje su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u žestokom verbalnom sukobu. Povod može biti to što je Maca odbila seks sa bivšim mužem Goce Tržan, koji to nije mogao stoički da podnese.

Non stop sipa uvrede, pa joj je u jednom momentu rekao:

- Ti si kur*etina najobičnija!

Macu to nije nimalo potreslo i samo je "zapretila":

- Letećeš odavde! Izbaciće te napolje - rekla je Maca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Parovi: Ivan Marinković ispipao i ljubio gole grudi Mimi Oro u krevetu! VIDEO 18+

Izvor: Svet plus, 25.Apr.2015, 12:02

Nakon što je Milomir Marić otkrio tokom emisije "Goli život" u rijalitiju Parovi, da su Ivan Marinković i Mimi Oro bili u vezi, sinoć je tokom lažnih nominacija prikazan i snimak iz kreveta koji je iznenadio ostale takmičare...Naime, Ivan je u rijalitiju Parovi završio u krevetu sa Mimi Oro,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.