Ivan Ivanović prelazi na televiziju NOVA S

Izvor: Danas, 04.Mar.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović prelazi na televiziju NOVA S

Jedna od najgledanjih televizijskih emisija u Srbiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" od aprila će ponovo biti pred gledaocima. Popularni talk show emitovaće se na televiziji NOVA S, koja je publici bila poznata kao TOP kanal. Članak Ivan Ivanović prelazi na televiziju NOVA S se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Top kanal menja ime u Nova S, Ivan Ivanović dobija emisiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Mar.2019

Voditelj Ivan Ivanović, koji je nakon odlaska sa Prve televizije svoju emisiju "Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem" emitovao na Jutjub kanalu, prešao je na dosadašnji Top kanal, koji će se ubuduće zvati televizija Nova S, saopšteno je danas...U saopštenju Junajted medija grupe, navodi se da će...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ivan Ivanović prelazi na najveću regionalnu tv mrežu NOVA

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2019

Jedna od najgledanjih televizijskih emisija u Srbiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" od aprila će ponovo biti pred gledaocima. Popularni talk show emitovaće se na televiziji NOVA S, sadašnji TOP kanal...Uz kultne emisije "Utisak nedelje" i "Mentalno razgibavanje", NOVA S ponudiće publici potpuno novu...

Nastavak na Vesti-online.com...

IVAN IVANOVIĆ DEMANTOVAO SAM SEBE i potvrdio pisanje "Blica" o tome na koju televiziju prelazi

Izvor: Blic, 04.Mar.2019

Emisija "Veče sa Ivanom Ivanovićem" od aprila će se prikazivati na televiziji NOVA S, koja je publici bila poznata kao TOP kanal, iako je voditelj Ivan Ivanović u decembru 2018. demantovao pisanje "Blica" o prelasku na ovu televiziju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.